Particulier
Je lijf HEEFT HET TOTAAL PLAATJE, DAAR WAAR JE HOOFD EEN BEPERKT OVERZICHT HEEFT.

IN BALANS EN WEER MEER ENERGIE

Mijn werkwijze hangt helemaal af van jouw hulpvraag. Wil je gecoacht worden om je leefstijl te verbeteren? Of ben je zo moe en heb je zoveel fysieke klachten, dat behandeling wenselijker is? Iedereen wil in balans zijn en goed in zijn energie zitten. Willen we niet allemaal gezond oud worden? Dan moeten we wel leren luisteren en weer een gezonde leefstijl nastreven. Vaak schreeuwt ons lichaam, maar luisteren we niet naar deze signalen. Je lichaam geeft perfect aan wat er aan de hand is, maar begrijp jij de signalen van jouw lichaam wel? Samen kunnen wij opzoek gaan naar wat jouw lichaam jou duidelijk wil maken. Stapje voor stapje.

WIL JIJ BETER FUNCTIONEREN IN JE GEZIN EN WERK? IK GEEF JOU JE GEZONDHEID EN KRACHT WEER TERUG.

Ben je uit balans en eigenlijk altijd moe? Dan voel je je op dit moment zeker niet krachtig en waarschijnlijk heb je ook een kort lontje. Door een traject te volgen bij Fitalies, ga ik jou helpen jouw gezondheid en energie weer terug te krijgen. Genoeg energie om alle ballen in de lucht te houden op je werk en binnen je gezin. Je komt weer in balans, waardoor je weer krachtig bent en energie over hebt om ook nog tijd te nemen voor jezelf, want daar kom je waarschijnlijk nu helemaal niet aan toe.

Tijdens dit traject kijken we naar jouw voedingspatroon, jouw energiebalans, naar eventuele voedselallergie, naar eventuele tekorten en jouw leefstijl. Iedereen is anders dus ook alle trajecten zullen anders verlopen. Ik coach en ik werk veel met een biosensor. Met deze biosensor kan ik afstemmen op jouw energie en jouw lichaam. Misschien denk jij dat al jouw kennis in jouw hoofd zit? Nou nee, want jouw lichaam en jouw cellen hebben nog veel meer kennis. Ik ‘communiceer’ met behulp van de biosensor met jouw lichaam en jouw onderbewuste. Beetje vaag misschien, maar kom het maar gewoon ervaren. Om eerlijk te zijn, kon ik dit jaren geleden zelf ook niet echt geloven, maar nu weet ik dat er zoveel meer is dan de reguliere gezondheidszorg. Ik wil dit graag aanvullende zorg noemen en niet alternatieve zorg, omdat ik denk dat beide vormen van zorg, elkaar goed kunnen aanvullen en elkaar kunnen versterken. 

LEEFSTIJL- EN VITALITEITSCOACHING

Bij leefstijl- en vitaliteitscoaching doen we een uitgebreide voedingsanalyse en gaan we samen kijken waar winst te behalen is. We kijken holistisch en nemen al jouw klachten mee. Telkens zet je een klein stapje. Stapjes die je vol kunt houden, zodat je leefstijl echt verandert en je het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam gaat aanspreken. Je krijgt veel kennis over voeding, voedingsstoffen en lichaamsprocessen. Wil je snel afvallen? Dan ben je bij mij niet aan het juiste adres. Ik ben voorstander van langzaam kleine beetjes afvallen, zodat jouw lichaam en brein niet in de spaarstand gaan. In de trajecten gebruik ik veel verschillende technieken. Wil je hier meer over weten? Dan staan er hieronder een 6-tal uitgelegd. 

SENSITHERAPIE

Sensitherapie helpt mensen met zowel lichamelijke als emotionele klachten en is erop gericht om de mens in zijn totaliteit te behandelen. Sensitherapie is een vorm van lichaamsgerichte psychotherapie en wordt deels vergoed door een grote groep zorgverzekeraars, mits je aanvullend verzekerd bent.

AROMATHERAPIE

Aromatherapie is een bekende term, maar eigenlijk is Aromazorg een betere term. Het aanbrengen of ruiken van etherische olie kan klachten verminderen of verlichten. Ik werk met het merk Young Living en je kunt bij mij ook etherische olie aanschaffen.
Tevens bied ik onlinetrainingen aan op dit gebied.

AROMA FREEDOM TECHNIEK

Aroma Freedom Technique (AFT) is meer dan alleen het loslaten van emoties met behulp van geur. Het is ook het bereiken van je doelen, gaan van waar je bent naar waar je wilt zijn. Het is niet alleen bevrijding van emoties en oplossen van blokkades, maar ook de vrijheid om je dromen te bereiken met een positief gevoel.

ACCESS BARS

Access bars is een behandeling waarbij 32 punten op je hoofd worden aangeraakt. Door deze lichte aanraking worden alle energiebanen vrijgemaakt en kun je blokkades oplossen. Deze behandeling duurt 1-1,5 uur en ontspant enorm. Ideaal om stress te reduceren en weer eens echt te ontspannen. Je voelt je lichaam weer volop stromen na deze behandeling.

ORTHOMOLECULAIR ADVISEUR

Een orthomoleculair adviseur mag werken met supplementen en adviseren welke je nodig hebt. Met mijn biosensor kan ik uitmeten wat je nodig hebt en voor hoelang. Ik werk met het Merk Vitakruid en Bonusan. Via mij kun je eventueel met korting supplementen van deze aanbieders kopen. Een aantal producten heb ik op voorraad en kun je via mijn webshop kopen.

HEALY FREQUENTIES

Een Healy is een klein apparaatje dat frequenties stuurt naar je lichaam. De Healy helpt je vitaliteit te vergroten en de hoeveelheid energie te verbeteren. Het geeft jou precies de frequenties die jij op dat moment nodig hebt, zodat jouw zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd.
Je kunt een Healy bij mij lenen/huren of kopen.