Werken aan je vitaliteit
Meer energie in je lijf. Meer mentale rust in je hoofd. Meer voldoening in je leven.

Altijd moe?

Niemand begrijpt hoe moe jij vaak bent. Soms ben je bang dat dit nooit meer beter wordt. Ook jij hoeft niet altijd moe te zijn.

Kort lontje?

Als je zo weinig energie hebt en uit balans bent, is het logisch dat je prikkelbaar bent. Hier kun je echt wat aan doen.

Vage klachten?

Jouw lichaam geeft signalen, het schreeuwt, maar je hoort of begrijpt het niet. Waar moet je beginnen?

Burn-out voorkomen of sneller herstellen?

Je vliegt van hot naar her en je moet veel ballen in de lucht houden. Je hebt allerlei lijstjes in je hoofd. Je blijft maar doorgaan, maar eigenlijk ben je doodmoe. Hierdoor heb je een kort lontje en daar voel je je vervolgens weer schuldig over. Je zit continu in je hoofd en je lichaam wil niet meer. Je weet dat je zo niet langer doorkunt. Je bent totaal uit balans.

Het is nu écht tijd om in actie te komen, want jij bent niet vitaal en als je zo doorgaat krijg je een burn-out. Ga voor jezelf (preventief) aan de slag met je leefstijl en ook met je denkstijl. Al die vage klachten heb je niet voor niets. Wat probeert jouw lichaam jou duidelijk te maken? Hoe fijn zou het zijn als je minder stress gaat ervaren, beter weet wat wel en geen goede voeding is en je beter gaat begrijpen waarom jij bepaalde denkpatronen hebt?

Kom in actie, neem zelf de leiding en investeer in je grootste kapitaal….jij zelf. De investering is klein, maar het effect is onbetaalbaar.

Is je leven je lief, leef dan preventief.

Je lijf heeft het totale plaatje, daar waar je hoofd een beperkt overzicht heeft.

Fitalies

Leer weer luisteren naar je lichaam

Mijn naam is Annelies en ik heb een praktijk Fitalies voor leefstijl- en vitaliteitscoaching. Daanaast ben ik Sensitherapeut, Orthomoleculair adviseur en Aromatherapeut. Al mijn expertise breng ik samen in mijn behandelingen of coachingsessies. Na 20 jaar werkzaam geweest te zijn in het HBO onderwijs en daar 20 jaar lang studenten te hebben gecoacht, ben ik nu voor mezelf begonnen.
 
Jou helpen de balans in jouw lichaam te herstellen. Dit betekent, dat jouw lichaam efficiënter zal gaan werken en het zelf herstellend vermogen zal verbeteren. We kunnen dit natuurlijk samen doen, maar je zou ook al zelfstandig aan de slag kunnen gaan met mijn online training: In deze training komen veel onderwerpen aanbod, die ik vaak in mijn praktijk bespreek met mijn cliënten. Door deze training te doen, bespaar je zeker 5 sessies!
 
Mijn missie is, dat jij weer de regie hebt over je eigen leven en lichaam en dat je in balans komt op zowel emotioneel, mentaal als fysiek vlak. Wil je liever meteen begeleiding in dit proces? Kijk even naar mijn aanbod op: www.fitalies.nl/tarieven
 
Ik luister naar je hele verhaal en bekijk jou als één geheel. Je leert weer luisteren naar het fluisteren van je lichaam, zodat het niet hoeft te schreeuwen.

Wil jij ook aan het einde van de dag nog wat energie over hebben?

Meer energie in je lijf

Als jij met de juiste zelfzorg jouw lichaam geeft wat het nodig heeft. Zal jouw energie weer toenemen.

Meer mentale rust

Als jij zowel mentaal als fysiek weer in balans komt, zal je rust gaan ervaren.

Meer tijd voor jezelf

Krijg je meer energie en ervaar je meer balans. Dan houd je in de avond energie over om leuke dingen voor jezelf te gaan doen.

Werken aan je vitaliteit

Gezond leven was nog nooit zo’n uitdaging als nu in onze huidige maatschappij. Een maatschappij van gemak en overvloed, waarbij we niet meer goed weten wat wel en niet goed is voor ons lichaam. We worden steeds dikker, zwakker en zieker. In deze onlinetraining ga je aan de slag met je leefstijl, wat uiteindelijk leidt tot meer energie, meer rust in je hoofd en je lijf en een vitaler leven. Jij bepaalt zelf hoeveel je uit deze training haalt. Neem de leiding en ga (preventief) werken aan je vitaliteit. Ook jij kunt dit en ook jij bent dit waard!

Inhoud van de training 

21 lessen | €197,- (excl. 21% btw)

Aankoop van deze training gaat via een andere betalingsroute in de fitalies academy omgeving, dus niet via deze shop en winkelwagen. Dit is om te zorgen dat je meteen kunt beginnen en meteen login gegevens krijgt.

 

In deze module stel ik mezelf voor. Ik geef mijn visie op de huidige maatschappij en de problemen met onze leefstijl. Ook leg ik even de gehele training uit en geef ik uitleg over het werkboek. Jij bepaalt zelf hoeveel je uit deze online training haalt.

Gezonde voeding is natuurlijk erg belangrijk. In deze module kijken we terug naar onze evolutie en bespreken we de onderwerpen: eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen. Een theoretische module met hopelijk veel nieuwe inzichten.

We hebben allemaal op school geleerd hoe ons bloedsuikerspiegel en ons immuunsysteem werken. Samen halen we deze kennis weer even op en wordt de link gelegd met een gezonde leefstijl. Ook duiken we wat dieper in op stress. Wat doet stress nu eigenlijk precies in ons lichaam?

Wel eens van zuur/basen balans gehoord? Dit wordt in deze module besproken. Ook de vochtbalans van ons lichaam speelt een grote rol en wordt behandeld en wat niet iedereen gewend is, we gaan praten over poep. Hoe moet jouw ontlasting eruit zien?

Ons lichaam geeft ons continu signalen. Tegenwoordig zitten wij zo in ons hoofd, dat wij deze signalen vaak niet meer horen en als we ze wel horen, begrijpen we de signalen vaak niet. In deze module staan we stil bij deze signalen, leren we een paar testen die we zelf kunnen doen, bespreken we de orgaanklok en de geweldige invloed van etherische oliën op ons lichaam en leefstijl.

Bij een gezonde leefstijl is ook je mindset van groot belang. Daarom gaan we met oefeningen eens naar onze eigen denkpatronen kijken. Deze module is niet theoretisch, maar juist praktisch met veel oefeningen die je zelfstandig kunt doen.

Neem jij de leiding over jezelf en wil jij werken aan je vitaliteit?

Start dan nu met deze online training!

Veelgestelde vragen

Wil je deze training serieus volgen, dan heb je zeker een aantal weken nodig. Na bijna iedere les, is er een opdracht. Deze opdrachten kosten tijd (bijvoorbeeld 3 dagen iets observeren van jezelf). De gehele training kost je circa 20-30 uur. Doe je alle opdrachten, dan haal je het meeste uit deze training. Jij bepaalt natuurlijk zelf je tempo. Realiseer je goed dat leefstijl veranderingen niet even binnen een dag geregeld zijn, dit kost tijd. Deze training is niet alleen kennis vergaren, ik probeer je ook echt aan het denken te zetten.

Dat kan ik niet zeggen. Als je in het begin van je burn-out zit, heb je rust nodig en kost het misschien teveel energie. Deze training kan je zeker helpen, maar is waarschijnlijk niet voldoende. Met een burn-out heb je zeker een goede coach nodig. Vraag eens bij je werkgever naar de mogelijkheden voor een goede coach. Woon je bij mij in de buurt, dan kan ik je eventueel ook 1-op-1 coachen.

Ja, door het CAT (GRO). Ik vind het belangrijk dat iemand meekijkt naar mijn aanbod en de kwaliteit waarborgt. Helaas geen accreditatie meer in 2023 bij de KTNO ivm de te hoge kosten.

Ja, dat kan zeker. Deze training staat voor 1,0 ects (=28 studiebelastingsuren). Als je alles goed volgt en afrond, krijg je een certificaat, die je kunt inzetten bij jouw beroepsvereniging. Ook inhoudelijk is deze training echt een mooie aanvulling in jouw praktijk als je meer wilt weten over leefstijl.

Het is geen training met uitleg over dieëten, maar wel over gezonde voeding en andere belangrijk zaken die afvallen kunnen ondersteunen. Je kunt pas gaan afvallen als ook je mindset goed is en jij zelf goed in balans bent. Ben jij dat? Dan heb jij deze training misschien niet nodig. Ben jij dat niet, dan is deze training zeker geschikt voor jou.

Dit juich ik alleen maar toe. Mischien heb je op je werk een potje voor duurzame inzetbaarheid? Sommige bedrijven hebben voor iedere werknemer een scholingsbudget. Ik zou het zeker eens bij je werkgever navragen.

Kom nu in actie en ga stappen zetten in het verbeteren van je leefstijl en mindset.

Start dan nu met deze online training!