Vitaliteitstraining

Met vitaliteitstraining in balans komen

Heb jij het gevoel dat je lichaam of geest uit balans zijn? Of je nu last hebt van pijntjes, weinig energie of angsten, met vitaliteitstraining werk je aan de oorzaak. Vitaliteitstraining heeft betrekking op diverse behandelmethodes, die er samen voor zorgen dat je lichaam en geest terug in balans komen. Een gezond en fit lichaam wordt ook wel een vitaal lichaam genoemd. Je voelt je vitaal wanneer je je sterk en energiek voelt om het leven aan te kunnen, en bovendien te kunnen genieten van elk moment. Als je op zoek bent naar een effectieve vitaliteitstraining ben je bij mij aan het juiste adres. Als vitaliteitscoach kan ik je helpen om weer te leren luisteren naar het fluisteren van je lichaam, zodat het niet hoeft te schreeuwen.

Vitaliteitstraining voor jong en oud

Vaak wordt het woord ‘vitaal’ in verband gebracht met ouderen, maar in feite heeft het betrekking op ieder mens. Ik werk in mijn praktijk dan ook samen met mensen van alle leeftijden. Iedereen kan immers op een punt in zijn leven komen waarop je wat hulp kunt gebruiken. In mijn vitaliteitstraining leg ik altijd de nadruk op wat jij nodig hebt, en wat we tegenkomen in de onderzoeken. Het is dan ook een hele persoonlijke benadering van jouw klachten, waarbij ik het lichaam als een geheel zie, en bovendien verbonden met de geest.

De mooie resultaten van Sensitherapie

In mijn vitaliteitstraining maak ik veel gebruik van Sensitherapie. Dit is een redelijk nieuwe therapievorm, die allerlei behandelmethodes met elkaar combineert. De therapie is erop gericht het zelfherstellend vermogen van het lichaam te activeren en stimuleren. Door allerlei externe en interne factoren kan dit namelijk minder goed functioneren, waardoor je diverse klachten kunt krijgen. Welke klachten dat zijn hangt af van jou als persoon. Iedereen heeft immers zijn of haar eigen zwakke plekken, en ieder lichaam reageert anders op veranderingen. Tijdens mijn vitaliteitstraining ga ik samen met jou op zoek naar de oorzaak, en lossen we deze op zachte wijze op.

Over mij als coach

Ik ben als mens, maar ook als coach zowel heel nuchter als spiritueel. Doordat ik daarnaast diverse technieken uit de complementaire geneeskunde met elkaar combineer kun je een hele veelzijdige, maar vooral gerichte behandeling verwachten. Mijn vitaliteitstraining brengt je terug in balans op mentaal, emotioneel en fysiek vlak, waarbij ik altijd kijk naar wat jij als persoon nodig hebt.

Ben jij ook toe aan meer rust in je hoofd, ervaar je allerlei pijntjes of wens je meer energie? Dan is mijn vitaliteitstraining precies wat je nodig hebt. Maak snel een eerste afspraak, dan bespreken we je klachten en maak ik een behandelplan op maat.