Vitaliteitscoach

VITALITEITSCOACH BRENGT DE BALANS IN JOUW LICHAAM WEER TERUG

Heb je het idee dat je bent vervreemd van wie je eigenlijk bent? Heb je geen energie en ben je eigenlijk altijd moe? Als vitaliteitscoach behandel en coach ik jou graag om uit te vinden wat de oorzaak van jouw klachten zijn. Samen zoeken we uit wat jouw lichaam je duidelijk wilt maken. Zo leer je om weer te luisteren naar jouw lichaam. Als gevolg hiervan zal jouw lichaam efficiënter werken en een hoger zelf herstellend vermogen hebben. Mijn missie als vitaliteitscoach is, dat jij weer de regie terugkrijgt over jouw eigen leven en lichaam. Dat wil zeggen dat je emotioneel, mentaal en fysiek weer in balans bent. Neem de leiding over jouw eigen gezondheid en maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek!

 

Coaching én behandeling bij de vitaliteitscoach

Een vitaliteitscoach die coacht én behandelt: dat is kenmerkend voor mijn werkwijze. Zodra je een eerste afspraak bij mij hebt, neem ik eerst uitgebreid de tijd om naar jouw verhaal te luisteren. Dit is de reden waarom sessies bij mij tussen de 60 en 90 minuten duren. Hierin gaan we samen op zoek naar de oorzaken van jouw klachten. De gesprekken kunnen op verschillende manieren worden ingevuld. Zo zullen we de ene keer met elkaar in gesprek gaan en krijg je een opdracht van mij mee en een andere keer geef ik een behandeling. Soms kies ik er ook voor om te gaan wandelen en vindt de coaching dus in de buitenlucht plaats. Het is geheel afhankelijk van waar jij en jouw lijf op dat moment behoefte aan hebben. Zo zet ik regelmatig sensitherapie en aromatherapie in om emotionele en fysieke klachten te behandelen. Wil je meer weten over mijn werkwijze? Neem dan contact met mij op via info@fitalites.nl of bel mij even op 06 10033 7482.

Vitaliteitscoach biedt KTNO-geaccrediteerde trainingen aan

Naast coaching bied ik als vitaliteitscoach ook online KTNO-geaccrediteerde trainingen aan. Wil je meer leren over krachtige oliën uit de natuur? Wil je meer mentale rust en meer energie in je lijf? Dan zit er ongetwijfeld een interessante online training voor jou bij, want de trainingen gaan over aromatherapie en vitaliteit. Theorie en praktijk worden op een natuurlijke manier met elkaar afgewisseld. Je hoeft nog geen voorkennis te hebben, dus de trainingen zijn geschikt voor iedereen. Nadat u de training heeft afgerond, ontvangt u een certificaat van deelname. Bekijk het aanbod op de Fitalies Academy en start gelijk met het opdoen van nieuwe kennis!