Sensitherapie

Geen energie? Probeer eens Sensitherapie!

Heeft u weinig energie? Probeer eens sensitherapie! Deze vorm van therapie is niet alleen toe te passen bij vermoeidheidsklachten of burn-outklachten. Het kan ook heilzaam werken bij hoofdpijn, overgangsklachten, darmproblemen, verhoogd gevoeligheid (HSP) of voedselallergieën.

Met Sensitherapie help ik mensen met zowel lichamelijke als emotionele klachten waarbij de focus ligt op het behandelen van de mens in zijn totaliteit. Bij de behandeling maak ik gebruik van verschillende bestaande therapieën uit de natuurgeneeskunde. Hiermee stimuleer ik het zelfherstellende vermogen van uw lichaam. Eerst meet ik met behulp van een biosensor je energieveld waarmee ik beeld kan krijgen van wat jouw lichaam en geest nodig hebben om in balans te komen. Door mijn kennis en kunde van verschillende therapeutische technieken kan ik in één consult makkelijk overschakelen naar diverse behandelmethodes. Hierdoor kom je sneller weer in balans. Kom in actie en breng de balans in uw lichaam terug! Maak direct een afspraak.

Sensitherapie brengt de oorzaken van uw klachten in kaart

Bent je op zoek naar een doelgerichte therapie? En een behandeling die snel resultaat geeft? Dan kan Sensitherapie goed bij jou passen. Sensitherapie is een vorm van lichaamsgerichte psychotherapie, waarmee haal ik de oorzaak van jouw klachten naar boven haal, die zijn opgeslagen in jouw onderbewustzijn. Daardoor krijgt je de regie over jouw eigen leven terug. Stapje voor stapje zal jouw energieniveau stijgen en nemen de klachten af. Daarbij leer je om beter grenzen aan te geven en te luisteren naar jouw eigen lichaam. Je begrijpt de signalen van jouw lichaam beter en weet wat er achter zit. Als vitaliteitscoach vind ik het belangrijk om iedereen als één geheel te zien en te behandelen. Aan dit principe wordt ook veel waarde gehecht binnen sensitherapie. Wilt je meer weten over mijn werkwijze? Neem dan contact op!

Elke behandeling is uniek bij Sensitherapie

Heb je vage klachten die je niet begrijpt? Of zit je laag in je energie? Sensitherapie kan voor veel verschillende klachten worden ingezet. Toch is elke behandeling weer uniek en ziet er dus voor ieder persoon verschillend uit. Jouw lichaam vertelt mij welke handelingen ik moet uitvoeren zodat jij weer in balans kunt komen. Het kan dus ook zo zijn, dat aromatherapie of access bars wordt ingezet of dat er geadviseerd wordt om tijdelijk bepaalde supplementen te gaan slikken (ik ben ook orthomoleculair adviseur). Ook is het mogelijk om deze vorm van therapie preventief in te zetten. Hierdoor voorkom je die burn-out of migraine aanval. Heb je een specifieke klacht en weet je niet of deze te behandelen is met sensitherapie? Neem vrijblijvend contact op!