Sensitherapie
JE LIJF HEEFT HET TOTAAL PLAATJE, DAAR WAAR JE HOOFD EEN BEPERKT OVERZICHT HEEFT

SENSITHERAPIE

Sensitherapie helpt mensen met zowel lichamelijke als emotionele klachten en is erop gericht om de mens in zijn totaliteit te behandelen.

Sensitherapie maakt gebruik van verschillende bestaande therapieën uit de natuurgeneeskunde, waarbij het zelfherstellend vermogen van het lichaam aangesproken en gestimuleerd wordt. Met een biosensor wordt (volgens een vaststaand protocol) je energieveld gemeten om na te gaan wat lichaam en geest op dat moment nodig hebben om meer in balans te komen. Door mijn verschillende opleidingen en de vele verschillende therapeutische technieken die ik geleerd heb, kan ik tijdens één consult makkelijk overschakelen naar diverse behandelmethodes. Hierdoor kom je sneller in balans.

Sensitherapie haalt oorzaken van jouw klachten, die zijn opgeslagen in jouw onderbewustzijn naar boven. Deze therapie helpt je jouw leven weer in eigen hand te nemen! Stapje bij stapje zal je energie toenemen en je klachten afnemen! Je leert grenzen (weer) aan te geven en naar je eigen lichaam te luisteren. Je gaat de signalen steeds beter begrijpen. Hoe mooi en fijn is dat?

Sensitherapie valt onder de Lichaamsgerichte psychotherapie (Prestatiecode24513).

 Lichaamsgerichte psychotherapie is een overkoepelend begrip voor verschillende behandelingsvormen die als uitgangspunt hebben dat het menselijk lichaam, gedachten, emoties en gevoelens samenhangen en dat er door deze samenhang wegen bestaan om het welbevinden van de mens te verbeteren.  

Omdat deze therapie op de eigen unieke persoon is afgestemd, begint een consult eerst met een meting met een biosensor. Hierbij volg ik een vaststaand protocol. Welke techniek ik moet gebruiken, weet ik pas wanneer ik je “meet”. Geen enkele behandeling is hetzelfde. Jouw lichaam vertelt mij, wat te doen, zodat je weer (meer) in balans komt. De behandeling vindt plaats op een stoel of massagetafel. Je hoeft je niet uit te kleden; alleen de schoenen gaan uit. Ervaar het zelf, want iedereen ervaart de dingen op zijn/haar unieke manier

De Sensitherapie vraagt geen lang behandeltraject,

De Sensitherapie vraagt geen lang behandeltraject, maar geeft snel resultaat. Gemiddeld zijn er 3-5 behandelingen nodig. De behandelingen zijn geschikt voor zowel volwassenen als kinderen. Vooral voor kinderen die het moeilijk vinden om te praten (of het zelf niet kunnen uitleggen) is dit echt een uitkomst. Sensitherapie helpt o.a. bij de volgende klachten:

Biosensor

Sensitherapie is ook preventief in te zetten, zodat je juist die burn-out weet te voorkomen. Of gewoon om even tot rust te komen en je hoofd weer even stop te kunnen zetten, want ook hierbij helpt Sensitherapie. Heb je een specifieke klacht en weet je niet of deze te behandelen is met Sensitherapie? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier!