Over mij
Luister naar je hart, want dat klopt

ANNELIES EN FITALIES

Mijn naam is Annelies en ik ben een moeder van 3 geweldige zonen, gelukkig getrouwd en eigen ondernemer. In steekwoorden: een mensen-mens, spontaan, enthousiast, puur, nuchter en eerlijk. Na 20 jaar in het HBO onderwijs gewerkt te hebben, heb ik mezelf in 5 jaar volledig omgeschoold. Ik was door mijn eigen ervaringen zo geïnteresseerd geraakt in natuurgeneeskunde en het zelf herstellend vermogen, dat ik daar meer mee wilde doen.

In oktober 2013 kwam ik thuis te zitten met een burn-out. Dat dit verstrekkende gevolgen had wist ik toen nog niet. Later kwamen er allerlei vervelende klachten bij zoals pijnaanvallen in meerdere gewrichten. Mijn darmen werkten niet optimaal, ik had een waslijst aan voedselallergieën en mijn energieniveau was nul. Ik was dus volledig uit balans op alle vlakken. Soms was ik zo moe dat ik niet eens de energie had om naar boven te gaan of de vaatwasser uit te ruimen. Mijn lichaam schreeuwde, maar ik begreep het niet. Ik hoorde het wel, maar ik kon het niet vertalen.

Gelukkig kwamen er enkele fantastische mensen op mijn pad. Zij hebben mij geleerd de signalen van mijn lichaam te begrijpen en zij keken naar mij als één geheel. Ik leerde niet alleen mijn lichaam begrijpen, maar door alle opleidingen en scholingen weet ik nu ook wat ik moet doen als bepaalde klachten weer opvlammen. Ik heb geen voedselallergie meer, geen Lyme en ik kon zelfs stoppen met mijn reuma medicatie. Iets wat ik iedereen gun en waar ik nu dus graag anderen mee help.

Is je leven je lief, leef dan preventief.

MIJN WERKWIJZE

Ik coach, behandel en ik werk met een biosensor. Ik ben nuchter, maar ook spiritueel en ik wind er geen doekjes om, daar moet je wel tegen kunnen.

We nemen uitgebreid de tijd om naar jouw hele verhaal te kijken. Een sessie duurt bij mij dan ook meestal 60 minuten. We gaan samen zoeken naar de oorzaken van jouw klachten en kijken waar jouw leefstijl wellicht wat verbetert kan worden. Meestal starten we met het invullen van een uitgebreide vragenlijst over je vitaliteit en een voedings- en leefstijl analyse. Ik meet uit of je voedselallergieën hebt en of je op dat moment extra ondersteuning nodig hebt van natuurlijke producten. Ter ondersteuning is ook een analyse van je bloed mogelijk. Ik neem dan een druppel bloed bij je af en bekijk dit uitgebreid onder een microscoop. Hiermee stel ik geen diagnoses, maar kan ik wel zien welke tekorten je hebt of welke organen wat extra ondersteuning nodig hebben. Dit noemen ze levend bloed analyse. 

Al mijn kennis over leefstijl, (orthomoleculaire) voeding, slaap, burn-out, aromatherapie, levend bloed analyse en diverse technieken uit de complementaire geneeskunde (sensitherapie, reiki, acces bars) combineer ik, met als doel jouw puzzel samen te kunnen leggen. Bij niemand is een sessie dus hetzelfde. 

Wacht niet langer, investeer in jezelf en maak nu een afspraak voor een eerste gratis gesprek van 30 min. Je zit dan nog nergens aan vast. 

Je lijf heeft het totale plaatje, daar waar je hoofd een beperkt overzicht heeft.

Meer energie in je lijf

Als jij met de juiste zelfzorg jouw lichaam geeft wat het nodig heeft. Zal jouw energie weer toenemen

Minder fysieke klachten

Samen gaan we kijken of we jouw klachten kunnen verminderen of omkeren

Gezond en vitaal oud worden

Geen dieet, maar kleine stapjes naar een ander patroon en gezonde leefstijl