Over mij
Luister naar je hart, want dat klopt

ANNELIES EN FITALIES

Mijn lichaam schreeuwde, maar ik begreep het niet. In oktober 2013 kwam ik thuis te zitten met een burn-out. Dat dit verstrekkende gevolgen had wist ik toen nog niet. Later kwamen er allerlei vervelende klachten bij zoals pijnaanvallen in meerdere gewrichten. Mijn darmen werkten ook niet optimaal door een waslijst aan voedselallergieën en mijn energieniveau was nul. Ik weet even niet hoeveel artsen ik in die eerste jaren heb gezien. Telkens gaf ik aan dat het was begonnen met een burn-out, maar dat had er niets mee te maken volgens de artsen. Ze bekeken me alleen maar op een klein medisch deel. Niemand behandelde mij als één geheel. Zo ging dit een paar jaar door en van alle medicatie werd mijn energieniveau ook niet beter. Ik was mentaal, emotioneel en fysiek volledig uit balans. Soms was ik zo moe dat ik niet eens de energie had om naar boven te gaan of de vaatwasser uit te ruimen. Mijn lichaam schreeuwde, maar ik begreep het niet. Ik hoorde het wel, maar kon het niet vertalen.

Gelukkig kwamen er enkele fantastische mensen op mijn pad vanuit het natuurgeneeskundige circuit. Zij hebben mij geleerd de signalen van mijn lichaam te begrijpen en zij keken wél naar mij als één geheel. Ik leerde niet alleen mijn lichaam begrijpen, maar ik ben ook bijna van al mijn klachten af (voedselintoleranties, reuma, Lyme). Na jaren kwam ik weer in balans. Hierdoor besefte ik, dat ik toch iets heel anders wilde gaan doen, dan dat ik tot nu toe deed. Ik wil mensen gaan helpen die hun lichaam ook niet begrijpen. Na 20 jaar in het onderwijs te hebben gezeten, ben ik een compleet nieuwe weg ingeslagen. Ik ben volop gaan studeren en genoot van alle nieuwe stof en de weg naar mijn eigen praktijk Fitalies.

MIJN VERHAAL

WAT MAAKT MIJ UNIEK?

Ik coach én ik behandel. Ik ben nuchter, maar ook spiritueel en ik wind er geen doekjes om, daar moet je wel tegen kunnen. We nemen uitgebreid de tijd om naar jouw hele verhaal te kijken. Een sessie duurt bij mij dan ook 60 tot 90 minuten. We gaan samen zoeken naar de oorzaken van jouw klachten. De ene keer praten we en krijg je een opdracht mee, een andere keer gaan we wandelen en weer een ander moment leg ik je op de behandeltafel en hoef je helemaal niets te zeggen. Dit is helemaal afhankelijk van waar jij en jouw lijf op dat moment behoefte aan hebben. Al mijn kennis over coaching, leefstijl, (orthomoleculaire) voeding, aromatherapie en diverse technieken uit de complementaire geneeskunde (sensitherapie, reiki, acces bars) combineer ik, met als doel, meer balans op mentaal, emotioneel en fysiek vlak en hiermee vervolgens ook meer energie in je lijf en rust in je hoofd. Wacht niet langer, investeer in jezelf en maak nu een afspraak voor een eerste gratis gesprek. Je zit dan nog nergens aan vast.