Online aromatherapie

Online aromatherapie

Over de positieve effecten die de online aromatherapie je kan bieden, vertel ik je graag alles. Sinds enige tijd houd ik me vooral bezig met coaching en help ik mensen om de balans in het lichaam te herstellen. Met de juiste balans kan ook het zelfherstellend vermogen van het lichaam verbeterd worden.


Ik probeer de balans te herstellen en het zelfherstellend vermogen te verbeteren

In dat kader kun je bij mij ook terecht voor een online aromatherapie. Veel mensen hebben er wel van gehoord, maar weten niet precies wat het is behalve dan een weldaad voor de neus. Aromatherapie wordt ook wel een geurentherapie genoemd. Geuren hebben een behoorlijke invloed op onze stemming, ons humeur. Zo is het een gegeven dat lavendel een ontspannende werking heeft en dat mandarijn staat voor een opwekkend gevoel. Wist je dat wel?

Online aromatherapie

Werking op fysiek en mentaal niveau

Bij de online aromatherapie werk ik met essentiële oliën en die oliën hebben allemaal een eigen geur en werking en dat op zowel fysiek als op mentaal niveau.  De online aromatherapie  kan je ontspanning bieden, maakt dat je optimistischer door het leven gaat en meer energie en concentratie voelt.  De oliën gelden als een volledig natuurlijke remedie bij nare kwaaltjes. 

Online aromatherapie is er niet alleen voor de neus, het heeft invloed op body, mind en soul

Online aromatherapie werkt dus nadrukkelijk niet alleen via de neus. De gebruikte oliën bestaan uit aroma en natuurlijk uit de natuurlijke bestanddelen. Aroma heeft invloed op emotie en de andere bestanddelen hebben effect op ons lichaam. Lavendel heeft dus een ontspannende werking en de bestanddelen helpen daarnaast bij de genezing van wondjes. En zo hebben de gebruikte oliën een positieve invloed op body, mind en soul.

De werking van olie uit de ogenschijnlijk saaie geranium op de huid

Geraniums staan bekend om de sterke rozengeur en om die reden is het een geliefde plant voor de parfumindustrie. Uit de bloemen van deze plant worden essentiële oliën gewonnen en die olie is pure verwennerij voor jouw huid. Je huid gaat er van glanzen en krijgt er een oppepper van. De voorbeelden van andere oliën zijn legio. Ik vertel je er graag alles over tijdens de online aromatherapie, een therapie die je met een brede grijns op je gezicht ondergaat.