Leefstijl

Healy: mijn energetische huisapotheek

Door mijn zus hoorde ik jaren geleden voor het eerst over de Healy. Dit is een draagbaar apparaatje dat specifieke trillingen kan genereren die je gezondheid, welzijn en balans ondersteunen. Ik was al meteen onder de indruk, maar heb de Healy eigenlijk pas begin deze zomer aangeschaft, omdat ik de prijs best hoog vond.  Als ik nu naar die prijs kijk, was dit echt de investering waard. In deze blog vertel ik je wat de Healy is, wat de Healy doet om je leefstijl te verbeteren en waarom de Healy ook voor jou interessant kan zijn.

HEALY

De Healy is een klein apparaatje wat trillingen en frequenties meet en stuurt naar je lichaam. Het wordt op je lichaam aangesloten via elektroden in twee polsbandjes, via oorclips of met plakelektroden, die je aanbrengt rondom de pijnplek. Het is een klein en compact apparaatje, dat je aan je kleding kunt bevestigen, waardoor je gewoon alles kunt blijven doen op het moment dat de Healy een programma draait. Het is een medisch device (Healy Medical), goedgekeurd en gecertificeerd. De officiele tekst luidt: “Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor ondersteunende behandelingen van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen”. Andere behandelgebieden mogen officieel niet vernoemd worden omdat deze nooit zijn onderzocht op de werking of de onderzoeken zijn nog niet afgerond. Eigen ervaringen mogen wel gedeeld worden, maar daarbij ontbreekt de wetenschappelijke onderbouwing natuurlijk.

 

ENERGIE

Je lichaam bestaat uit energie. Energie geeft een bepaalde trilling. Als je ergens in je lichaam uit balans bent, heb je daar een lage trilling. Een lage trilling kan zorgen voor pijn, stress, sombere gevoelens, allergieën etc. De healy kan deze energie opmeten en bijsturen. Door middel van frequenties (trillingen) die het apparaatje uitzendt naar jouw lichaam, zorgt het ervoor dat de lage trilling wordt verhoogd. Dit gebeurt door de celmembramen in je lichaam meer in beweging te zetten, waardoor er meer beweging en zuurstof komt tussen de organen onderling. Hierdoor komt je lichaam weer in de flow. En ga je je fitter, beter en gezonder voelen. In een andere blog zal ik hier een keer dieper op in gaan.

ENERGETISCHE HUISAPOTHEEK

Je kunt de Healy voor heel veel ongemakken inzetten. Natuurlijk moet je niet verwachten dat al je klachten meteen voorbij zijn. Mijn reuma krijg ik echt niet weg m.b.v. de Healy, maar het kan mijn pijn en mijn herstellend vermogen wel ondersteunen. Tevens mag het nooit een vervanging zijn voor medicatie die jij nodig hebt, maar het kan wel verlichting brengen. In mijn gezin gebruiken wij de Healy  veel. We zetten hem in bij spierpijn, verkoudheid, keelpijn, hoofdpijn, slecht slapen, betere focus bij huiswerk en ga zo maar door. De ene keer merken wij meteen resultaat (pijnverlichting of beter slapen) en bij een andere klacht duurt het soms meerdere dagen voordat er verlichting komt. Je kunt dan natuurlijk ook niet altijd zeggen dat de verbetering door de Healy komt. Toch wordt de Healy door al mijn puberzonen en mijn nuchtere man gebruikt. Pubers zouden dit nooit doen als ze hier niet zelf achterstaan en mijn man al helemaal niet. Ze merken gewoon dat het werkt. Daarnaast zie ik dat we thuis bijna geen paracetamol, neusspray, hoestdrank, keeltabletten, enz. meer gebruiken. Deze chemische middelen zijn nu vervangen door de Healy, wat onze leefstijl zeker veel goed doet. Daarom noemen wij de Healy onze energetische huisapotheek. Voor persoonlijk gebruik zijn er 3 interessante edities van de Healy: Healy Medical, Healy Gold en Healy Holistic. Al deze edities kun je uitbreiden met extra groepen d.m.v. een abonnement dat maandelijks te starten en te stoppen is. Zo kun je af en toe ook uitproberen of iets bij jou werkt.

THERAPEUT

Ook in mijn praktijk wordt de Healy ingezet bij diegene die dat nodig hebben. Klanten kunnen dan bij mij een Healy huren als dit wenselijk is. De afgelopen maand is de Healy verhuurd voor ondersteuning bij detoxen, verbeteren van slaap, menstruatiepijn en gewoon het geven van innerlijke rust. Voor Therapeuten of coaches worden 2 uitgebreidere edities aangeboden: Healy Resonance en Healy Professional. Deze edities werkt met name met intenties, affirmaties, homeopathie, bach bloesems, celzouten e.a. alternatieve methodes. De werking van deze programma’s op ons lichaam gaat nog dieper. Deze edities zijn dus veel uitgebreider en kunnen zelfs op afstand werken en aura’s ‘lezen’. Deze materie is nu even te complex om uit te leggen, maar je gaat als het ware op afstand trillingen naar iemand toesturen. Ja, dat klink behoorlijk zweverig, maar als je merkt dat het werkt en dat de aura analyse eng goed klopt, dan laat je deze gedachten vast snel weer los. 

COACHING

Daarnaast heeft de Healy Professional vanaf november 2021 ook beschikking over de succes coach module. Hier heb ik zelf nog weinig ervaring mee (ga hem in december zelf aanschaffen), maar de demonstraties die ik gezien heb waren indrukwekkend en enorm intrigerend, doordat ze zo raak waren en zo goed naar de kern van het probleem gingen.

De Success Coach Module omvat de gebieden van de Personal Coach en bestrijkt toepassingsgebieden die in het bijzonder relevant zijn voor het beroepsleven. De module reikt je de handvatten aan om holistisch coachen met anderen te beoefenen. Optimaal afstemmen van persoonlijk potentieel en professioneel succes. Zeer geschikt voor professional coaching, waarbij je meteen dieper naar de onderliggende problemen kunt gaan kijken. Onderdelen binnen deze module zijn:

     • Gezinsrelaties

     • Persoonlijke relaties

     • Eigenwaarde

     • Emotionele balans

     • Sociale relaties

     • Spiritualiteit

     • Doelen

     • Mogelijkheden

     • Carrière

     • Financiën

Via mijn website kun je een folder over deze coach module downloaden.

MEER INFORMATIE

In deze blog ben ik helaas zeker niet compleet. Er is nog zoveel meer over te vertellen. Extra informatie en downloads kun je vinden op mijn website en ik ben zeker ook bereid om je persoonlijke vragen te beantwoorden (info@fitalies.nl). We plannen dan gewoon samen een zoom meeting in, zodat je al je vragen stellen kunt en ik ook beter kan inschatten of de Healy iets voor jou is en welke editie het beste bij jou persoonlijk past. Ik zal altijd eerlijk antwoord geven.

 

Natuurlijk ga je ook veel negatieve ervaringen vinden als je in google gaat zoeken. Ik zou je vooral willen meegeven om je eigen mening hierin te volgen en de Healy eventueel gewoon uit te gaan proberen. Wat is het jouw waard om van bepaalde klachten af te zijn of alleen al verlichting van de klachten te ervaren? Wat is het jou waard om aan een goede leefstijl te werken en meer balans te ervaren? Het mooie is, dat je altijd de Healy binnen 14 dagen retour mag sturen als je niet tevreden bent en je dan zonder problemen je geld terugkrijgt.

Goed voor jezelf zorgen en gezond blijven is nog nooit zo belangrijk geweest, vooral in deze tijd van chaos, verandering en onzekerheid. Met de Healy zorg je niet alleen voor een gezond lichaam, maar ook voor innerlijke rust & meer bewustzijn. Zus, bedankt dat jij me hebt gewezen op de Healy, want ik ben er super blij mee!