Geen energie

Geen energie? Probeer eens Sensitherapie!

Heb je geen energie? Ben je vermoeid of zelfs uitgeput? Sensitherapie is erop gericht om jouw lichaam, gedachten, emoties en gevoelens weer in samenhang te brengen. Hierdoor wordt jouw algehele welbevinden verbeterd. Deze lichaamsgerichte psychotherapie is geheel afgestemd op jou als persoon. Zo begin ik het eerste consult met een meting waarbij ik gebruik maak van een biosensor. Daarbij volg ik een vaststaand protocol, aangevuld met aromatherapie, access bars en eventuele supplementen (orthomoleculair adviseur). Welke techniek ik moet gebruiken, weet ik pas wanneer ik jou ‘meet’. Hierdoor is geen enkele behandeling hetzelfde. Bij sensitherapie is er geen sprake van een lang traject doordat je snel resultaat zult bemerken. Wist je dat Sensitherapie ook preventief is in te zetten? Dus heb je de laatste tijd geen energie en/of heeft u andere burn-outklachten? Plan dan vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een vitaliteitscoach in.

Geen energie op het werk

Mijn motto is: ‘Gezond ondernemen begint met vitale medewerkers!’ Hebben uw werknemers geen energie? Of hebben uw werknemers last van diverse gezondheidsklachten en stressklachten? Door de inzet van sensitherapie en leefstijlcoaching wil ik graag bijdragen aan de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers. Door preventief in te grijpen kunnen ziekte, (langdurige) uitval en bijbehorende kosten bespaard blijven. Er zijn verschillende manieren waarop een traject kan worden ingericht. Zo kunnen er individuele trajecten met uw werknemers worden opgestart of kan ik op maat gemaakte groepsbijeenkomsten organiseren. Wilt u meer weten over wat ik voor uw organisatie kan betekenen wanneer uw medewerkers geen energie hebben? Neem dan contact op! Wil jij zelf een coach traject, om meer energie te krijgen? Vraag eens bij je werkgever na wat de mogelijkheden zijn. Misschien is er wel een potje voor duurzame inzetbaarheid of zijn ze bereid een deel te betalen. 

Van geen energie naar vitale werknemers

Van werknemers met geen energie naar energieke en geïnspireerde medewerkers. Dat is één van de uitkomsten wanneer we een samenwerking met elkaar aan gaan. Naast de bovengenoemde mogelijkheden zijn er nog veel meer manieren om een samenwerking vorm te geven. Er ligt altijd een focus op een integrale aanpak gericht op de samenhang tussen de fysieke, sociaal-emotionele, spirituele en mentale dimensie. Het voordeel van deze aanpak is dat er sprake zal zijn van een diepgaande en blijvende gedragsverandering met langdurige effecten. Wilt u een beter bedrijfsresultaat, daling van het ziekteverzuim en talenten in uw organisatie behouden? Maak vrijblijvend een afspraak om te bespreken wat ik voor uw organisatie kan betekenen.