Healy
DE ENERGETISCHE HUISAPOTHEEK VOOR HET HELE GEZIN

HEALY

De Healy is een klein apparaatje wat trillingen en frequenties meet en stuurt naar je lichaam. Het is een medisch device, goedgekeurd en gecertificeerd. De officiele tekst luidt: “Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor ondersteunende behandelingen van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen”. Andere behandelgebieden mogen officieel niet vernoemd worden omdat deze nooit zijn onderzocht op zijn werking. Gelukkig lopen er nog veel onderzoeken, dus zullen er in de toekomst meerdere claims bij gaan komen.

Je lichaam bestaat uit energie. Energie geeft een bepaalde trilling. Als je ergens in je lichaam uit balans bent, heb je daar een lage trilling. Een lage trilling kan zorgen voor pijn, stress, sombere gevoelens, allergieën etc. De healy kan deze energie opmeten en bijsturen. Door middel van frequenties (trillingen) die het apparaatje uitzendt naar jouw lichaam, zorgt het ervoor dat de lage trilling wordt verhoogd. Dit gebeurt door de celmembramen in je lichaam meer in beweging te zetten, waardoor er meer beweging en zuurstof komt tussen de organen onderling. Hierdoor komt je lichaam weer in de flow. En ga je je fitter, beter en gezonder voelen. 

TRILLING OF FREQUENTIES

Alles in het lichaam heeft zijn eigen trilling of frequentie. Wanneer deze frequenties verstoord worden, ontstaat er disbalans in ons lichaam en vermindert de functie van een cel, weefsel, orgaan of wat er dan ook verstoord is. Het menselijk en dierlijk lichaam zit zeer slim in elkaar. Wanneer iets niet helemaal 100% functioneert, heeft het lichaam allerlei manieren om het slecht werkende deel te compenseren. Zo probeert het lichaam balans en harmonie te behouden. Een lichaam is dus prima in staat om disbalans te compenseren, alleen kost dat erg veel energie en het levert stress op voor je lijf. Kortdurende stress is geen probleem, maar als stress lange tijd aanhoudt, dan ondervind je er last van. Denk aan lage weerstand, vage pijnen, vreemde kwaaltjes, allergieën, slecht slapen etc. 

De Healy frequentieprogramma’s helpen het lichaam af te stemmen op de juiste frequenties. Vergelijk het met je radio. Wanneer je radio niet goed is afgestemd, stoort hij. Zo is het met je lichaam ook. Dit kun je oplossen door gedurende een bepaalde tijd de juiste frequenties aan te bieden aan het lichaam, waardoor de verstoorde frequentie in het lichaam gelijk gaat lopen aan de frequentie die je aanbiedt. Je lichaam past de verstoorde frequentie aan het optimale signaal aan en reset zichzelf als het ware. Resultaat? Je lichaam pakt de optimale frequentie op en komt terug in balans waardoor het zelfherstellend vermogen wordt geactiveerd.

Een frequentieprogramma bestaat uit vele verschillende frequenties. De volgorde en tijdsduur van de gebruikte frequenties ligt echter niet vast. In de Healy zit een sensor die iedere tien seconden analyseert welke frequentie op dat moment nodig is en voor hoe lang. Een behandeling met de Healy is daardoor nooit hetzelfde en geeft iedereen op ieder moment alleen wat hij nodig heeft.

Interessant filmpje op youtube over wat frequenties op spiritueel doen: https://www.youtube.com/watch?v=UN3eVHnxB8c

TOEPASSINGEN

Bij de volgende probleemgebieden/klachten kun je de Healy inzetten: 

VERSCHILLENDE EDITIES EN PROGRAMMAGROEPEN

De Healy is beschikbaar in 4 uitvoeringen en een Healy watch. Ze werken met polsbandjes, oorclips en kleefelektroden die verbonden worden met je lichaam of je kunt er een Coli bijkopen, zodat je niet meer met snoertjes hoeft te werken. Je kiest een programma uit op je telefoon (via de app die je installeert als je de Healy thuis ontvangt). Je kiest daarbij een programma wat direct aansluit op jouw klacht of dat wat je nodig hebt. De Healy gaat vervolgens microfrequenties uitzenden via je zenuwcellen richting je cellen. Hierdoor wordt de trilling op de behandelgebieden verhoogd. De intensiteit van de frequenties kun je naar behoefte aanpassen. De verschillende programma’s, hebben verschillende duur van zenden.

Je kunt een Healy eigenlijk helemaal zelf samenstellen. Kies een bepaalde editie en combineer deze met extra programmagroepen in de vorm van een abonnement.  Zo zal de Healy volledig aansluiten op jouw behoefte. De prijzen per programmagroep variëren tussen de €12 en €60 per maand. Ik kan me voorstellen dat je even niet weet welke editie en programmagroepen voor jou belangrijk zijn. Natuurlijk help ik jou hier graag bij. Neem dan even contact met mij op met als titel Healy.

VERSCHILLENDE EDITIES HEALY

MEER INFORMATIE

Bezoek de officiële website: https://eu.healy.shop 

Hier kun je de Healy folder downloaden voor meer informatie.

Download hier overzicht van alle 20 programmagroepen.

Download hier de edities met bijbehorende programmagroepen levenslang en als abonnement.


Je kunt in mijn praktijk Fitalies een Healy huren of eventueel via mij een Healy kopen. Healy’s zijn alleen via distributeurs te koop en niet in winkels. Wil je het een keer ervaren? Maak een afspraak of zoek contact via de mail. Ik laat je graag alles zien.

Healy kopen via mij? Dat kan met deze link. Je zult er geen spijt van gaan krijgen!

Niet tevreden?
Dan mag je de Healy binnen 14 dagen kosteloos retourneren. Twijfel je? Dan kun je hem dus ook 14 dagen uitproberen. Bijna niemand stuurt hem terug!

COACHES OPGELET!

NIEUW BIJ HEALY: ADVISOR COACH MODULE

Met behulp van de Healy (Resonance of Professional) ga je op zoek naar : mentale blokkades, beperkende overtuigingen, onbewuste processen en disbalans.

Hierdoor kun je sneller bij de kern komen en onderliggende oorzaken aanpakken bij de bron. Je bent dan echt bij de kern van het probleem en bespaart heel veel uren aan gesprekken, waarin je blijft zoeken. Je werkt hierdoor niet langer aan symptomen. Tevens kun je met de uitgebreide analyse heel mooi het gesprek beginnen met als doel de blokkades bloot te leggen en aan te pakken. Ik wist niet dat dit kon! Voor mijn praktijk een geweldige aanvulling.

Tot 31 december 2021 eenmalige aanschaf, daarna alleen als abonnement te verkrijgen bij een Healy Resonance. Bij een Healy Professional zit de coach module er al bij.

Mail mij voor extra uitleg en goede voorbeelden.

GEWELDIG EXTRA TOOL VOOR COACHES!