Master traject Energieke moeders
Voor moeders die meer energie willen hebben

Start: 14 sept 2022

Traject: 90 dagen

Inschrijven mogelijk

Master traject Energieke Moeders

Voor moeders die meer energie willen hebben.

Meer energie geeft meer tijd die je op een dag ‘over houdt’. In deze tijd kun je leuke dingen voor jezelf gaan doen. Je krijgt dus meer plezier!

Inschrijven kan tot uiterlijk 2 september 23.59 uur

Maximaal 8 deelnemers

Status: beperkt beschikbaar

De inschrijving sluit over:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Voor de moeder die meer wil betekenen

We hebben het goed! We kunnen alles doen wat we willen: studeren, werken en ook nog een gezin stichten. Ik weet niet hoe het voor jou is, maar ik vind dit vaak best zwaar. Zoveel ballen in de lucht houden, zoveel verschillende TO-DO lijstjes en ik wil het ook nog overal goed doen. Herkenbaar?

Dan is het misschien ook herkenbaar dat jij bijna geen tijd meer neemt voor jezelf en je hobby’s? Je bent de afgelopen jaren steeds door gegaan, maar eigenlijk ben je doodmoe, misschien vage klachten, gewichtstoename en je zit wellicht dicht in de buurt van een burn-out? Je hebt een kort lontje en je kunt niet veel meer hebben. Toch wil en moet je door. In de avond zit jij uitgeblust op de bank of kruip je veel te vroeg in bed.

Eigenlijk wil je juist energie overhouden om nog even iets leuks met de kinderen te doen en ook iets voor jezelf. Daarom besluit je nu om deze vermoeidheid aan te gaan pakken voor jezelf (en je gezin). Dit is het moment om je leefstijl eens kritisch onder de loep te nemen. Weet jij,  dat heel veel (lichamelijke) klachten leefstijl gerelateerd zijn? Het mooie is, dat je dit kunt omkeren. Dus doorbreek al je (vage) klachten en vermoeidheid en ga voor een gezond en vitaal leven. Jij kunt dit en jij bent dit waard!

Master traject Energieke Moeders

Meer energie

Minder stress

Minder vage klachten

Dit ga je ontdekken:

In het Master traject ga je ontdekken WAT er nodig is om weer energie te krijgen. WAAROM dat zo is (pas als je echt begrijpt waarom iets werkt kun je het gericht toepassen). En we gaan dit ook direct toepassen in de praktijk.

Ik ga jou hier 90 dagen lang – stap voor stap – bij helpen. Zodat jij die energieke moeder wordt die jij wilt zijn!

In 5 masterclasses leer je o.a.:

– Wat jouw lichaam nodig heeft om energie te krijgen
– Hoe onze lichaamsprocessen werken
– Inzicht te krijgen in hoe stress werkt en wat het met jouw lichaam doet
– Hoe je je immuunsysteem kunt versterken
– Wat jouw lichaam jou probeert te zeggen en waar klachten vandaan komen
– Hoe belangrijk zingeving is  
– Je lichaamsbewustzijn te vergroten
– Hoe alles (mind, body, spirit) met elkaar samen hangt

Hoe zou het voelen als jij een heel team van mensen om je heen hebt die jou begrijpen en willen helpen?

Tijdens deze 90 dagen vormen wij met elkaar een super waardevolle groep. Samen gaan we onze leefstijl en balans optimaliseren, waarbij we leefstijl gerelateerde klachten gaan omkeren. Weg met vermoeidheid en vage klachten!

Je hoeft het niet alleen te doen!

“Niets is effectiever dan samenwerken met een groep leuke moeders.”

Wat je kunt verwachten:

  • 90 dagen persoonlijke ondersteuning van leefstijlcoach en natuurgeneeskundig therapeut Annelies Joosen
  • Om de 2 weken een zeer waardevolle live masterclass inclusief werkboeken en opdrachten.
  • 3 Q&A sessies waarin je hulp krijgt bij al je vragen
  • Intensief samenwerken met een groep leuke moeders in je eigen besloten Energieke Moeders groep
  • Een vitaliteitscheck en voedingsanalyse
  • Advies m.b.t. tot het mogelijk innemen van voedingssupplementen
  • Op einde een uitgebreid persoonlijk stappenplan om jouw leefstijl te verbeteren
  • 100% tevredenheidsgarantie (geen enkel risico voor jou)

Inhoud Masterclasses

Even naar de basis, wat eten wij tegenwoordig. Is ons voedingspatroon wel juist? Hoe aten we vroeger?

We bespreken alle nutriënten en we gaan naar onszelf kijken. Waar word jij blij van? Waar krijg jij energie van? Wat is jouw missie? 

Wat is stress eigenlijk en wat doet het met ons lichaam? We gaan ook naar binnen kijken. Wat zijn mijn overtuigingen en mijn kindconclusies?

Je leert hoe je bloedsuikerspiegel werkt en wat ideaal is. We kijken naar het aantal eetmomenten en naar het nemen van je eigen regie. Dus je eigen verantwoordelijkheid nemen voor jouw leven. Jij gaat weer aan het roer staan.

Hoe werkt ons immuunsysteem en wat is het zuur/basen balans van ons lichaam. Wat zeggen de signalen van mijn lichaam eigenlijk en wat kun je leren van de orgaanklok?

Fitalies

Na 20 jaar HBO onderwijs, nu mijn eigen praktijk Fitalies.

Mijn naam is Annelies en ik ben een moeder van 3 geweldige zonen, gelukkig getrouwd en eigen ondernemer. Na 20 jaar in het HBO les gegeven te hebben en studenten te hebben gecoacht, ben ik mijn eigen leefstijl- en vitaliteitscoaching praktijk Fitalies gestart.

Mijn missie is, om moeders die moe zijn, de regie terug te geven over hun eigen leven en hun lichaam. Ze worden weer vitaal en zijn in balans. Hierdoor hebben ze volop energie voor het werk, het gezin maar vooral ook zichzelf! 

Ik ben gespecialiseerd in Vitaliteits- en Leefstijlcoaching, Aromatherapie, SensiTherapie, Orthomoleculaire voeding en Access bars. Al mijn expertise breng ik samen in mijn  coachingsessies, behandelingen of trainingen. Daarnaast blijft het kennis delen in mijn bloed zitten en heb ik besloten  trainingen te gaan maken. Trainingen op het gebied van leefstijl & vitaliteit en aromatherapie.

Wat is het jou waard om weer volop energie te krijgen en

weer volledig in je eigen kracht te komen staan?

Start met dit master traject samen met andere moeders. Je zult geen spijt krijgen!

Profiteer van de tijdelijke actiekorting*

Van €1.347, – nu voor slechts €847,-

* Ik heb een aantal nieuwe elementen toegevoegd, die ik wil testen.
Daarom krijg jij de mogelijkheid om nu in te stappen tegen een zeer aantrekkelijke korting. 
Prijs is inclusief 21% btw.
 
 

Let op: er is ruimte voor maximaal 8 deelnemers

Veelgestelde vragen

Dit traject is bedoeld voor moeders die moe zijn, weinig energie hebben en vaak ook veel vage klachten.

Moeders die veel ballen in de lucht moeten houden, werk, gezin, huishouden, vrouw, ga zo maar door.

Dit traject is voor moeders die de neerwaartse spiraal willen doorbreken en aan zichzelf willen werken om weer in balans te komen.

De kennissessies worden gepland op woensdagochtenden van 10-12 uur. Tussen de kennissessies zit telkens 2 weken. Zodat jij tijd hebt om het geleerde te verwerken en hiermee aan de slag te gaan.

Masterclass sessie 1: 14 sept 2022, 10:00 uur –12:00 uur
Masterclass sessie 2: 28 sept 2022, 10:00 uur–12:00 uur
Masterclass sessie 3: 12 okt 2022, 10:00 uur – 12:00 uur
Masterclass sessie 4: 26 okt 2022, 10:00 uur – 12:00 uur
Masterclass sessie 5: 9 nov 2022, 10:00 uur – 12:00 uur

De Q&A sessies plannen we in op de momenten dat deze het meest toegevoegde waarde hebben.

Tussendoor ga je uitgebreid sparren met de andere deelnemers. Hiervoor is een samenwerkingsplatform ingericht.

De sessies zullen worden opgenomen. Je hoeft dus niets te missen. Deze opnames zijn alleen terug te kijken door de deelnemers.

Natuurlijk kun jij ook meedoen als je geen moeder bent! Als jij moe bent en hier iets aan wilt gaan doen, ben ook jij van harte welkom.

Als jij al veel weet over voeding kan dit traject nog steeds heel interessant zijn. Naast voeding wordt er nog heel veel meer besproken. Leefstijl is niet alleen gezonde voeding, maar veel breder. Kijk vooral eens bij de uitleg van de masterclassess. Twijfel je nog steeds? Neem dan even contact met me op. Dan bespreken we samen of dit traject iets is voor jou.

Het Energieke Moeders traject is een combinatie tussen een serie extreem waardevolle Masterclasses (5x) + Expert Coaching door iemand met veel verstand van voeding  + je eigen Mastermind groep.

Je krijgt in de kennis-sessies lessen en hulpmiddelen aangeboden. Je leert ook veel over mindset, waardoor je jezelf ook beter gaat leren kennen.

Daarnaast wordt er intensief samengewerkt met de andere deelnemers. Ook buiten de sessies om kun je samen sparren en ideeen uitwisselen. Zo kunnen we in 90 dagen enorme stappen zetten naar een gezondere leefstijl.

Geen standaard informatie en zoek het maar uit. Nee, een op maat gemaakt traject speciaal voor moeders waarbij je volledige ondersteuning krijgt zodat jij dit moeiteloos kunt implementeren.

“Nergens anders vond ik een traject waar je zo intensief wordt begeleid in het implementeren van stappen waardoor je weer in je kracht komt te staan en de neerwaartse spiraal weet te doorbreken”

De kennis-sessies en de FAQ-sessies wordt gegeven door leefstijlcoach Annelies Joosen. Annelies heeft meer dan 20 jaar ervaring in het HBO onderwijs en in coaching. Daarnaast zal ze al haar kennis inzetten om je te helpen fitter te worden.

Dit heb je grotendeels zelf in de hand. In totaal zijn er 8 sessie van ca. 2 uur. In principe kun je dus in slechts 16 uur, verdeeld over 90 dagen, alle informatie opnemen.

De kracht van deze opzet is wel dat je de ruimte krijgt om wat je leert direct te implementeren. En dat je de mogelijkheid krijgt om met de andere deelnemers te sparren en te leren. Hoeveel tijd je hierin steekt is aan jou.

Ik raad je wel aan om niet te lang te wachten met implementeren van de lessen. Zonder actie geen resultaat!

Meedoen aan het traject Energieke moeders is investeren in jezelf. Maar ik kan me voorstellen dat het op dit moment een groot bedrag is voor jou. Daarom bied ik de mogelijkheid om het traject te betalen in 2 termijnen van € 425,-. De eerste termijn betaal je voor de start en de tweede termijn als we een maand onderweg zijn in het programma. Als je dit wilt, mail me dan even persoonlijk.

Jazeker! Ik heb er volledig vertrouwen in dat je grote stappen gaat zetten. Dit traject gaat enorm waardevol voor je zijn. 

De deelnemers van alle voorgaande edities zijn razend enthousiast en waarderen de Masterclasses gemiddeld met een 9!

Daarom durf ik je een 100% tevredenheidsgarantie te geven. Heb je na afloop van de Masterclass het gevoel dat het de investering niet waard is geweest krijg je van mij je geld terug. Zonder gedoe.

“The best investment you can make is in yourself”

-Warren Buffet –