Bedrijven
GEZOND ONDERNEMEN BEGINT MET VITALE MEDEWERKERS!

BEDRIJVEN

Leefstijl- en vitaliteitscoaching draagt bij aan de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers. Gezondheidsklachten (burn-out, rugpijn, hoofdpijn, nekpijn, vermoeidheid, enz.) en stressklachten kunnen verlaagd worden, waardoor ziekte, (langdurige) uitval en bijbehorende kosten bespaard blijven. Gezonde, vitale mensen maken en houden een organisatie gezond en functioneren zowel zakelijk als privé optimaal.

Onze samenwerking zouden we op verschillende manieren kunnen inrichten: ​

Daarnaast zijn er natuurlijk nog meer mogelijkheden te bedenken. Bij alle vormen van samenwerken zal ik me niet richten op één aandachtsgebied, maar zal ik integraal naar uw werknemers kijken. Deze integrale aanpak is gericht op samenhang tussen de fysieke, sociaal-emotionele, spirituele én mentale dimensie. Het voordeel hiervan is een complete aanpak met diepgaande, langdurige effecten en blijvende gedragsverandering.

Natuurlijk ga ik graag met u in gesprek om dit toe te lichten en te bekijken wat ik voor uw organisatie kan betekenen.

Annelies Joosen is geregistreerd als docent bij het CRKBO. Dit betekent dat ze voor werkzaamheden als docent is vrijgesteld van BTW. 

Momenteel geeft ik lessen Gezonde Voeding bij de KSE (Katholieke Scholengemeenschap Etten-Leur) en ben ik een training aan het ontwikkelen voor thuiscursus.nl.

Trainingen geven binnen bedrijven over gezonde voeding of vitaliteit? Dat vind ik super leuk om te doen en ik kom graag een keer vrijblijvend een kop thee drinken om te bespreken wat jullie zouden willen. Ik maak graag trainingen op maat.