Aromatherapie voor therapeuten en coaches
Laat je klant ook kennismaken met de wonderen van etherische olie

Veel stress?

Gebruik etherische olie om de stress bij je cliënt te reduceren.

Uit balans?

Met etherische oliën kun je je lichaam, de chakra's en organen in balans brengen bij je cliënt.

Emotionele blokkades?

De geur van oliën kan je cliënt helpen deze blokkades op te laten lossen.

Jouw klant in balans

Je hebt al veel kennis over en ervaring met etherische oliën. Je zet deze in voor jezelf en de mensen om je heen. Jij weet wat voor mooie dingen deze oliën kunnen doen op zowel fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Daarnaast zou je er meer mee willen doen als coach of therapeut, maar hoe? In deze praktische onlinetraining geef ik heel veel verschillende tools om je cliënten in balans te brengen door fysieke of mentale problemen aan te pakken. Geur doet zoveel met je brein dat je emoties of blokkades kan laten oplossen. Het doel van deze training is, dat jij veel inspiratie krijgt om je eigen plan te maken met aromatherapie. Hiermee kun jij vervolgens je cliënten gaan ondersteunen en helpen. Samen met deze wonderlijke oliën uit de natuur maken we de mensen om ons heen vitaler en meer in balans. Aromatherapie is heel makkelijk toepasbaar en zeker een toegevoegde waarde binnen jouw praktijk.

De natuur geeft ons cadeautjes in de vorm van etherische olie.

Hoe mooi is het, als wij de natuur beter leren begrijpen?

Fitalies

Wie ben Ik?

Ik ben Annelies Joosen en ik heb een eigen praktijk Fitalies voor Leefstijl- en Vitaliteitscoaching. In mijn praktijk coach én behandel ik cliënten en daarbij zet ik regelmatig aromatherapie in. Ik blijf me nog steeds dagelijks positief verbazen over de werking van deze oliën. Omdat ik 20 jaar in het HBO onderwijs gezeten heb, kan ik het niet laten mijn kennis over te dragen. Ik wil mijn kennis delen en ik heb dan ook verschillende online trainingen gemaakt op het gebied van

Wanneer is deze training interessant voor jou?

Al veel kennis over olie

Je hebt al veel kennis over de oliën en je hebt de onlinetraining: Aromatherapie de Basis en De Verdieping gedaan.

Je bent coach of therapeut

Je wilt nu de stap maken om de oliën ook in te zetten bij je cliënten, omdat je weet wat je met oliën allemaal voor moois kan bereiken.

Veel ervaring met oliën

Je hebt al behoorlijk veel oliën in huis en je weet al wat voor mooie dingen de oliën kunnen doen.

Aromatherapie voor coaches en therapeuten

Je hebt al behoorlijk wat kennis en ervaring met etherische olie. Bij voorkeur heb je de trainingen Aromatherapie de basis en Aromatherapie de verdieping gevolgd. Je weet wat voor mooie dingen de oliën kunnen doen en nu wil je de stap maken om ook in je eigen praktijk aan de slag te gaan met aromatherapie. Er komt (bijna) geen theorie meer over de etherische olie zelf in deze training, want verwacht wordt, dat jij die kennis allemaal al hebt. Maar hoe ga je deze oliën in te praktijk inzetten? In deze onlinetraining krijg je heel veel verschillende tools om de oliën in jouw praktijk te integreren als therapeut of coach. Je gaat verschillende dingen uitproberen met als doel, deze training te eindigen met je eigen plan. Een plan dat bij jou en jouw praktijk past. Het is dus een hele praktische training die je zelfstandig doorloopt. Tussendoor kun je opdrachten uit het werkboek maken en opsturen voor feedback. Ook je uiteindelijke plan voor jouw praktijk wordt voorzien van feedback en of extra tips. Er is dus wel individueel contact met mij i.t.t. veel andere onlinetrainingen.

 

Inhoud van de training 

21 lessen | €147,- (excl. 21% btw)

Aankoop van deze training gaat via een andere betalingsroute in de fitalies academy omgeving, dus niet via deze shop en winkelwagen. Dit is om te zorgen dat je meteen kunt beginnen en meteen login gegevens krijgt.

In de introductie heet ik iedereen even persoonljk welkom en leg ik de opbouw van deze training uit.

In deze module gaan we bekijken hoe jij op verschillende manieren kunt weten welke oliën jouw klant nodig heeft (intuïtie, zelftesten, pendel, biosensor, apps, scanapparatuur). Ook bespreken we, hoe jij jezelf kunt beschermen om dicht bij jezelf te blijven.

Wat zijn de chakra’s precies en hoe kunnen we deze chakra’s bij cliënten in balans brengen met behulp van olie.

Wat zijn reflexpunten en wat kunnen we hiermee als we met olie gaan werken? Organen die het zwaar hebben, kunnen we m.b.v. de reflexpunten weer positief stimuleren.

Geur doet enorm veel in ons brein en is er binnen een aantal seconden. In deze module gaan we daar dieper op in en zien we waarom de geur van olie zoveel met onze emoties en blokkades kan doen.

Dit is de afsluitende module waarin jij zelf een plan gaat maken voor het integreren van etherische olie in jouw praktijk. Belangrijk is dat je dit op een manier gaat doen die bij jou en jouw praktijk past.

Als je zelf meer met aromatherapie wilt gaan doen, hoe kun je dan het beste starten? Ook leg ik uit hoe ik zelf begonnen ben. 

Wil jij etherische oliën gaan integreren in jouw praktijk?

Start dan nu met deze online training!

Veelgestelde vragen

Ja, je moet al wel ervaring hebben in het gebruik ervan. Is dit niet het geval, doe dan eerst de onlinetraining Aromatherapie de Basis en Aromatherapie de Verdieping. Anders kun je deze onlinetraining niet goed volgen. Ik verwacht tevens dat je verschillende etherische oliën in huis hebt.

Nee, helemaal niet, maar ik hoop dat je wel 100% natuurlijke oliën hebt. Als we over single oliën spreken, is dit bij de meeste merken hetzelfde.

Je volgt deze training in het tempo en op het tijdstip dat jij wilt. De opdrachten mag je insturen voor feedback. Je wordt dus wel ondersteund en ook al je vragen hebt, kun je deze altijd rechtstreeks stellen. Je doet het dus alleen, maar ik volg en help je persoonlijk.

Ja, als je aangesloten bent bij het CAT of jouw beroepsvereniging KTNO geaccrediteerde opleidingen goedkeurt. Check dit vooraf even. Deze training levert 1,0 EC (28 sbu) op en die kun je bij je beroepsvereniging inzetten als na- of bijscholing.

Nee, dit bepaal jij zelf. Wil je echter een certificaat krijgen (die je eventueel kan gebruiken bij je beroepsvereniging), dan moet je wel de verplichte eindopdracht doen en met een voldaan afronden. Daarna kun je je eigen certificaat downloaden. De overige opdrachten uit het werkboek zijn vrijwillig.

Ja, door het CAT (GRO). Hiermee wordt de professionaliteit aangegeven en dit vind ik belangrijk. Ben je coach of therapeut? Dan kun je deze training ook inzetten voor bij- en nascholing voor je beroepsvereniging. Deze training is 0,5 ECTS = 14 SBU (=studiebelastingsuren).

Natuurlijk mag dat! Besef alleen goed dat het wel ontwikkeld is voor coaches en therapeuten. Vind jij deze training gewoon interessant voor jezelf en de mensen om je heen? Schroom niet om toch mee te gaan doen. Wie weet wat dit nog brengt in de toekomst.

Wil jij etherische oliën gaan integreren in jou praktijk?

Start dan nu met deze online training!