Aromatherapie de verdieping
Al een tijdje bezig met aromatherapie en nu toe aan wat extra verdieping?

Behoefte aan meer kennis over de etherische oliën?

Je weet wat een single en een blend is. Je weet al hoe je de olie moet verdunnen en hoe je deze op veilige wijze kan innemen. Je ziet dat deze oliën mooie dingen doen. Ze helpen jou en je gezin verder bij een gezonde leefstijl doordat je steeds minder ongezonde producten met chemicaliën inzet. Als iemand verkouden is, weet je welke single oliën of blends te gebruiken. Je bent nu toe aan een stapje verder en dieper en je bent vooral nieuwsgierig wat je er allemaal nog meer mee kunt.

Deze onlinetraining zal jou weer een stapje verder brengen binnen de aromatherapie. Je gaat ontdekken hoe jij deze oliën nog meer en gerichter kunt gaan inzetten en na deze training, zul je merken dat je deze etherische oliën nog vaker zult pakken en gebruiken.

De natuur geeft ons cadeautjes in de vorm van etherische olie.

Hoe mooi is het, als wij de natuur beter leren begrijpen?

Fitalies

Wie ben ik?

Ik ben Annelies Joosen en ik heb een eigen praktijk Fitalies voor Leefstijl- en Vitaliteitscoaching. In mijn praktijk coach én behandel ik clienten en daarbij zet ik o.a. aromatherapie in. Omdat ik 20 jaar in het HBO onderwijs gezeten heb, kan ik het niet laten mijn kennis over te dragen en ik heb daarom dan ook verschillende online trainingen gemaakt op het gebied van Aromatherapie en een training: Werken aan je vitaliteit.

Minder stress en meer rust in je lijf.

Verdieping

Je hebt al wat kennis over aromatherapie en misschien heb je zelfs wel de onlinetraining: Aromatherapie de Basis gedaan.

Je hebt al oliën in huis

Je hebt al een starterkit of een aantal losse oliën in huis. Het liefst van een goed merk dat 100% natuurlijk is.

Je gebruikt al etherische olie

Je hebt al wat ervaring met het gebruik van etherische oliën in het dagelijkse leven. Je hebt tevens regelmatig een diffuser met etherische olie aan.

Aromatherapie de Verdieping

In deze onlinetraining ga je in je eigen tempo dieper in op verschillende thema’s binnen de aromatherapie. Er worden weer verschillende single oliën en blends besproken. Er wordt naar indelingen gekeken en uitgebreid ingezoomd op etherische olie en de huid. Daarnaast komen verschillende thema’s aanbod, zoals: hooggevoeligheid, sport, immuunsysteem, hormonen en de psyche. Natuurlijk laten we ook weer zien hoe je zelf een aantal producten zelf kunt maken in combinatie met etherische olie.

Inhoud van de training 

22 lessen | €79,- (excl. 21% btw)

Aankoop van deze training gaat via een andere betalingsroute in de fitalies academy omgeving, dus niet via deze shop en winkelwagen. Dit is om te zorgen dat je meteen kunt beginnen en meteen login gegevens krijgt.

 

In de introductie heet ik iedereen even persoonljk welkom en leg ik de opbouw van deze training uit.

Net zoals in de online traint Aromatherapie de Basis, worden hier weer 8 single oliën besproken en 8 blends. Daarnaast wordt er uitleg gegeven over hydrolaten.

Alle oliën kunnen op verschillende manieren ingedeeld worden. Bijvoorbeeld in geur of toonsoorten. Ook komt er in deze module uitleg over GRAS oliën, want wat is dit voor indeling?

De huid is eigenlijk ons grootste ‘orgaan’. Ook heeft het veel te voortduren. In deze module wordt de opbouw en de functie van de huid besproken . Aansluitend wordt er ingegaan op de verschillende huidtypen en tot slot een les over huidproblemen en welke oliën je hiervoor zou kunnen inzetten.

In deze module worden er een aantal thema’s speciaal uitgelicht. Dit zijn: hormonen, hooggevoeligheid, immuunsysteem, sport en psyche. Wat kun je met oliën doen en welke olien kun je het beste gaan proberen?

De training is natuurlijk niet compleet zonder een paar filmpjes over hoe je je eigen producten kunt maken (Do It Yourself). In deze module leer je sugar scrub, dagcréme, desinfectie spray en WC reinig blokjes maken. Natuurlijk allemaal met natuurlijke ingrediënten en etherische oliën.

 Hoe zou de toekomst van aromatherapie eruit kunnen gaan zien? En als ik meer met oliën wil gaan doen, wat mag ik dan allemaal wel en niet zeggen (compliance). Dit leer je in module 7. Tevens vind je hier de afsluitende toets, die je vrijblijvend kunt maken. Haal je een 6 of hoger, dan krijg je een certificaat van deelname.

Wil jij meer leren over hoe je etherische oliën kunt gebruiken?

Start dan nu met deze online training!

Veelgestelde vragen

Ja, je moet al wel wat ervaring hebben in het gebruik ervan. Is dit niet het geval, doe dan eerst de onlinetraining Aromatherapie de Basis. Anders kun je deze onlinetraining niet goed volgen.

Nee, helemaal niet, maar ik hoop dat je wel 100% natuurlijke oliën hebt. Als we over single oliën spreken, is dit bij de meeste merken hetzelfde. Als we over blends spreken, dan gaan we uit van het merk Young Living. Alle merken hebben hun eigen blends met een eigen naam.

Ja, door het CAT (GRO). Hiermee wordt de professionaliteit aangegeven en dit vind ik belangrijk. Ben je coach of therapeut? Dan kun je deze training ook inzetten voor bij- en nascholing voor je beroepsvereniging. Deze training is 0,5 ECTS = 14 SBU (=studiebelastingsuren).

Ja, zodra de accreditatie rond is. Het levert 0,5 EC (14 sbu) op en die kun je bij je beroepsvereniging inzetten als na- of bijscholing.

Nee, dit bepaal jij zelf. Wil je echter een certificaat krijgen (die je eventueel kan gebruiken bij je beroepsvereniging), dan moet je de toets wel doen en afsluiten met een 6 of hoger.

Wil jij meer leren over hoe je etherische oliën kunt gebruiken?

Start dan nu met deze online training!