Aromatherapie compleet
Aromatherapie bij jou in de praktijk

Zo bijzonder wat deze etherische oliën allemaal voor je kunnen gaan betekenen!

Ben jij ook geraakt door de bijzondere mogelijkheden van etherische olie? Ik zelf een paar jaar geleden en nu werk ik er dagelijks mee. Ze staan bij mij overal in huis en ik ben er zo enthousiast over! Vroeger wisten we al lang wat deze oliën voor ons konden doen, maar wij zijn het nu, vreemd genoeg, aan het herontdekken. Mijn leven is veel vitaler geworden nu ik deze 100% natuurlijke oliën kan inzetten voor mezelf, mijn gezin en binnen mijn praktijk Fitalies. Ik zet ze in bij fysieke klachten, maar ook bij mentale problemen. In mijn praktijk zet ik ze tevens in om nare herinneringen minder beladen te maken of blokkades op te ruimen. 

Ik kan uren over etherische olie en/of aromatherapie praten. Al mijn opgedane kennis deel ik graag met jou in mijn online trainingen over aromatherapie. Weet jij nu al dat deze oliën ook jou veel kunnen gaan brengen en een hele goede aanvulling zijn voor jouw praktijk? Dan is Aromatherapie Compleet een hele mooie aanbieding voor jou. Naast mijn 3 online trainingen zit hier ook een starterkit bij met de belangrijkste 12 oliën en een goede diffuser. Met deze starterkit weet je zeker dat je 100% natuurlijke oliën hebt, die van zeer goede kwaliteit zijn. Je kunt meteen gaan starten. Als bonus, zal ik je ook begeleiden in de wereld van Aromatherapie en kun je altijd alle vragen aan mij stellen.

De natuur geeft ons cadeautjes in de vorm van etherische olie.

Hoe mooi is het, als wij de natuur beter leren begrijpen?

Fitalies

Wie ben ik?

Ik ben Annelies Joosen en ik heb een eigen praktijk Fitalies voor Leefstijl- en Vitaliteitscoaching. In mijn praktijk coach én behandel ik clienten en daarbij zet ik o.a. aromatherapie in. Omdat ik 20 jaar in het HBO onderwijs gezeten heb, kan ik het niet laten mijn kennis over te dragen en ik heb daarom dan ook verschillende online trainingen gemaakt op het gebied van Aromatherapie en een training: Werken aan je vitaliteit.

Wanneer is deze complete training interessant voor jou?

Je hebt nog geen oliën

Je hebt nog geen etherische oliën in huis, maar je bent al wel overtuigd, dat deze veel voor je kunnen betekenen op mentaal en fysiek vlak.

Je bent leergierig

Je bent leergierig en nieuwsgierig en je weet, dat als jij iets interessant vindt, je graag ook alles meteen wilt weten.

Je hebt een eigen praktijk

Je realiseert je, dat aromatherapie ook in jouw eigen praktijk een hele mooie aanvulling zal zijn.

Aromatherapie compleet

Weet jij nu al zeker dat je alle 3 de online trainingen op gebied van Aromatherapie wilt gaan volgen? Dan is Aromatherapie Compleet iets voor jou. Bij Aromatherapie Compleet krijg je meteen toegang tot de volgende trainingen:

  1. Aromatherapie Basis
  2. Aromatherapie de Verdieping
  3. Aromatherapie voor coaches en therapeuten

Daarnaast zorg ik dat er een hele mooie starterskit met 12 oliën, een goede en mooie diffuser en een fles dragersolie bij jou wordt thuis bezorgd. Dit is van het merk Young Living, wat ik zelf ook gebruik. 100% natuurlijk en erg goede kwaliteit. De oliën uit deze starterkit zijn zorgvuldig gekozen en het meest breed toepasbaar. De diffuser is van zeer goede kwaliteit en kan op verschillende standen gezet worden.

Als Bonus, omdat je alles in 1 keer afneemt, krijg je ook nog wat materialen (roller, neusinhaler, enz) en mijn begeleiding in jouw hele traject. Je kunt met al je vragen bij mij terecht. De gehele waarde van Aromatherapie Compleet is €470 excl. btw. Je betaald echter €397, dus eigenlijk krijg je een complete training gratis. En dan heb ik mijn begeleiding nog niet meegerekend! Een mooie deal toch?

Aromatherapie compleet bestaat uit:

Totale waarde circa €470 | nu voor €397,- (excl. 21% btw)

Aankoop van deze training gaat via een andere betalingsroute in de fitalies academy omgeving, dus niet via deze shop en winkelwagen. Dit is om te zorgen dat je meteen kunt beginnen en meteen login gegevens krijgt.

In deze training ga je werken met etherische oliën. Je leert hoe je deze kunt inzetten, hoe je er veilig mee kunt werken en je maakt kennis met een aantal single olien en blends. Voor meer specifieke informatie kijk bij de specifieke onlinetraining.

In deze training gaan we dieper op bepaalde thema’s in. Ook worden er weer 8 singles en 8 blends besproken. Na deze training weet je echt veel over de etherische olie en heb je eventueel alleen nog naslag nodig. Kijk voor meer info bij de specifieke training.

In deze training staat kennis niet centraal, maar het praktisch toepassen van de olien in je eigen praktijk of je eigen omgeving/gezin. Bij deze training zit een werkboek met opdrachten. Deze zijn vrijwillig, m.u.v. de eindopdracht. Je mag alle opdrachten insturen en die worden voorzien van feedback. Voor meer informatie, kijk bij de specifieke training.

Ik maak een account aan bij Young Living voor jou en bestel meteen op jouw eigen adres een straterkit. Hierin zitten 12 oliën. 6 singles en 6 blends die het meest gebruikt en verkocht worden. Tevens zit er een mooie diffuser bij die je op verschillende standen kan zetten. Een fles dragersolie van 236ml wordt er ook bij geleverd, zodat je ook meteen kunt gaan verdunnen. Een heel mooi compleet pakket dus.

Ik stuur je een doosje toe met wat materialen om echt te kunnen starten. Deze materialen kunnen zijn: rollers 5 ml, rollers 10 ml, gewone flesjes, sprayflesje, neusinhaler, enz. Dit is t.w.v. circa €25 incl verzendkosten. In de trainingen geef ik natuurlijk ook tips waar jij in de toekomst zelf jouw materialen kunt kopen. Nu kun je in ieder geval al snel beginnen.

Omdat jij mij het vertrouwen geeft en je eigenlijk 3 onlinetrainingen tegelijkertijd koopt, wil ik iets terug doen. Daarom krijg jij van mij meer persoonlijke begeleiding. Kun je altijd al je vragen stellen en zal ik je tijdens de hele reis in de wereld van aromatherapie, begeleiden.

Wil jij alles over etherische oliën weten?

Start dan nu met deze online training!

Veelgestelde vragen

Nee, het is prima als je juist nog niets weet en ook nog niets met de etherische oliën hebt gedaan. De training begint echt helemaal bij het begin en gaat ervan uit dat je nog weinig tot niets weet.

Nee dat kan niet. Ik vind het zelf belangrijk om met kwalitatief goede oliën te werken die 100% natuurlijk zijn. In deze starterkit zitten de meeste gebruike oliën en een goede diffuser. Wil je echt geen starterkit? Dan kun je de trainingen altijd los aanschaffen.

Ja, door de KTNO. Hiermee wordt de professionaliteit aangegeven en dit vind ik belangrijk. Ben je coach of therapeut? Dan kun je deze training ook inzetten voor bij- en nascholing voor je beroepsvereniging. Deze training is 0,5 ECTS = 14 SBU (=studiebelastingsuren).

Ja, dat is zeker mogelijk. Deze 3 trainingen samen leveren 2,0 EC (56 sbu) op en die kun je bij je beroepsvereniging inzetten als na- of bijscholing. Vraag het voor de zekerheid even vooraf na bij jouw beroepsvereniging.

Nee, dit bepaal jij zelf. Wil je echter een certificaat krijgen (die je eventueel kan gebruiken bij je beroepsvereniging), dan moet je de toets wel doen en afsluiten met een 6 of hoger. Ook de eindopdracht bij aromatherapie voor coaches en therapeuten is verplicht om het certificaat te verkrijgen.

Wil jij aromatherapie gaan inzetten binnen je praktijk?

Start dan nu met deze online training!