Aroma Freedom
HET LOSLATEN VAN EMOTIES GEKOPPELD AAN ERVARINGEN

LAAT GEUR VOOR JE WERKEN

Als we dingen meemaken die minder plezierig zijn, wordt er door onze hersenen een negatieve emotie aan die ervaring gekoppeld. Dit gebeurt vaak al in onze jeugd en hier wordt gedurende je leven meer lading aan toegevoegd. We bouwen dan een beschermingsmechanisme op om die emotionele pijn niet meer te hoeven voelen. Daardoor vertonen we soms uitstelgedrag of verzinnen we allerlei dingen die belangrijker zijn. Hetgeen we ons voorgenomen hebben, wordt dan niet uitgevoerd.

Op hetzelfde plekje in de hersenen waar emotie aan een ervaring gekoppeld wordt, zit ook ons reukvermogen. Reuk is primair en automatisch en de hersenen kunnen geen twee dingen tegelijk. Daardoor kan je bij het ruiken van bepaalde oliën volgens een bepaald proces de emotie loskoppelen van de ervaring. Op deze manier kan je het verwerken en loslaten. Hierdoor ben je in staat makkelijker stappen vooruit te zetten. Dit is toepasbaar op alle vlakken in je leven.

DOELEN EN RESULTATEN

Je kunt AFT voor heel veel ‘problemen’ inzetten. Een aantal voorbeelden, maar realiseer je dat er nog zoveel meer mee mogelijk is:

VERSCHILLENDE TECHNIEKEN

Binnen Aroma Freedom Technique (AFT) zijn er een aantal technieken die ingezet kunnen worden. Sommigen vergelijken AFT ook wel met andere technieken zoals EFT en EMDR. AFT bestaat uit de volgende technieken:

  1.  Memory Resolution Technique – MRT – Het verleden. Het loslaten van pijnlijke emoties en herinneringen uit het verleden.
  2. Aroma Reset / 60 seconden methode. Het heden. Het loslaten van emotionele energie van een huidige situatie.
  3. Aroma Freedom Technique – AFT – De toekomst.

Binnen Aroma Freedom Technique (AFT) zijn er een aantal technieken die ingezet kunnen worden. Sommigen vergelijken AFT ook wel met andere technieken zoals EFT en EMDR. AFT bestaat uit de volgende technieken:

Het identificeren van verborgen herinneringen die ons succes blokkeren. Het loslaten van deze emotionele energie, die ons tegenhoudt ons doel te bereiken. Er is weerstand, negatief denken. De negatieve emoties en blokkades worden ontkoppeld. Er komt vrijheid en zelfvertrouwen voor in de plaats, op weg naar een nieuwe positieve minste.

FITALIES IS OFFICIEEL GECERTIFICEERD ALS AROMA FREEDOM PRACTITIONER.

Uit ervaring blijkt dat mensen meer rust voelen, meer zelfvertrouwen, een betere focus, inzichten en meer energie krijgen, en vermindering van lichamelijke klachten. Ben je benieuwd wat een AFT sessie voor jou kan doen? Maak dan een afspraak voor een sessie. Een sessie duurt circa 45-60 min en kan ook online plaats vinden. Je hebt wel bepaalde olie nodig, maar als je die niet hebt, stuur ik deze naar je toe.

Wil je zelf deze opleiding volgen? Dat kan op 1 plek in Nederland bij Hermien Rondeel. Haar website is: www.aroma-freedom.nl