Access bars
ALL OF LIFE COMES TO ME WITH EASE, JOY AND GLORY

ACCESS BARS BEHANDELING

Wil jij meer rust in je hoofd, minder stress, meer lichamelijke energie, beter (door) slapen, je blijer en ontspannen voelen? Dan is Access bars misschien iets voor jou.

Bij een Acces Bars behandeling hoef je niet te praten. Alleen maar liggen, te ontspannen (of zelfs te slapen) en te ontvangen. In je onderbewuste niveaus gebeurt er van alles en kunnen standpunten die je hebt vastgezet, worden opgelost. De Access Bars zijn 32 drukpunten op het hoofd. Door deze licht aan te raken kunnen energiebanen worden vrijgemaakt en alle standpunten die jou in de weg zitten (en jou dus niet meer dienen), worden losgelaten. Dus loslaten zonder te praten, hoe fijn is dat?

Na een behandeling (60-90 min) zul je over het algemeen een opgelucht gevoel ervaren of je zeer ontspannen voelen. Maar grote kans dat de uitwerkingen door de behandeling nog een tijdje doorwerken. Dit kan mooie ervaringen en uitkomsten met zich meebrengen. Meestal merk je fysieke of mentale verandering het sterkst na 3 á 4 weken. Maar ik heb ze ook al sneller zien gebeuren. Iedereen gaat na een behandeling volledig tot rust weg en slapen allemaal die nacht erg goed.

Access Bars geeft wonderlijke resultaten bij o.a:

Meer lezen over Access Bars? 

Kijk eens op www.accessconsciousness.eu