Fitalies Lees Meer De oplossing voor moeders die altijd moe zijn. Direct naar Herfst-Sale

Ik weet dat mijn lichaam mij iets probeert te zeggen,
maar ik begrijp het niet

Ik wil meer energie, maar hoe krijg ik dat en waar moet ik beginnen?

Ik ben die vage klachten echt helemaal zat.

ALTIJD MOE? WEINIG ENERGIE? EEN KORT LONTJE? VAGE KLACHTEN?

Heb je het gevoel dat je jezelf niet meer bent? Voel je je moe of zelfs uitgeput? Bang om niet genoeg energie te hebben om een leuke moeder te zijn? Heb je veel vage klachten of zelfs bijna een burn-out? Dan schreeuwt jouw lichaam om aandacht. Begrijp je de signalen van je lichaam niet? Dan coach en behandel ik jou graag en gaan we samen de zoektocht aan om uit te vissen waar jouw klachten vandaan komen en wat jouw lichaam jou duidelijk wil maken.

Kom weer in balans, voel jezelf en ervaar jouw emoties. Word jouw klachten de baas en gun jezelf de rust en ruimte om verder te gaan met jouw leven. Een vitaal leven met volop energie, waarbij je alle ballen weer in de lucht weet te houden!

Kom in actie, neem de leiding over je eigen gezondheid en investeer in jezelf! Speciaal voor jou heb ik een gratis e-book gemaakt: 7-stappen naar meer energie. Misschien kun je na het lezen van dit e-book al wel de eerste stappen zetten!

Welkom bij praktijk Fitalies

Mijn naam is Annelies en ik ben een moeder van 3 geweldige zonen, gelukkig getrouwd en eigen ondernemer. In steekwoorden: een mensen-mens, spontaan, enthousiast, puur, nuchter en eerlijk. Na 20 jaar in het HBO onderwijs gewerkt te hebben, heb ik mezelf in 5 jaar volledig omgeschoold. Al mijn expertise breng ik nu samen in mijn behandelingen en/of coachingsessies. Ik kan jou begeleiden de balans in jouw lichaam te herstellen. Dit betekent, dat jouw lichaam efficiënter zal gaan werken en het zelf herstellend vermogen zal verbeteren. Hierdoor zal je energie gaan toenemen en ben jij niet meer die moeder die altijd moe is!

Mijn missie

Mijn missie is, dat jij weer de regie hebt over je eigen leven en lichaam en dat je in balans komt op zowel emotioneel, mentaal als fysiek vlak. Ik luister naar je hele verhaal en bekijk jou als één geheel. Je leert weer luisteren naar het fluisteren van je lichaam, zodat het niet hoeft te schreeuwen. Ik wil je helpen je lichaam weer te leren begrijpen en we gaan samen deze puzzel leggen. Ik ga je helpen om weer beter te functioneren op je werk en binnen je gezin. Samen zorgen we dat je gezondheid en je kracht weer terugkomt.

WEBSHOP VOOR EEN GEZOND EN VITAAL LEVEN

Jaren geleden ging ik zelf regelmatig naar de drogist en kocht ik paracetamol, trachitol, neusspray en ga zo maar door. Mijn medicijnkastje was best vol met allemaal chemische producten die het lichaam stress opleveren. Nu zet ik natuurlijke producten in waar ik het bestaan helemaal niet van wist. Natuurlijke producten, zonder chemicaliën, die je lichaam geen stress bezorgen. Zo zorg ik voor minder stress en een vitaler leven. 

Regelmatig krijg ik van een cliënt na maanden een verzoek om bepaalde producten bij te bestellen. Producten die niet altijd in de winkel te verkrijgen zijn, maar wel hele mooie dingen doen bij mijn cliënten. Dit bracht mij op het idee om een webshop te beginnen met producten die helpen bij een vitaal leven en die allemaal op basis van natuurlijke producten zijn. Alleen de hardlopers binnen mijn praktijk Fitalies neem ik op in deze vitaliteitswebshop. Ik zal dus zeker niet alles hebben, maar zoek je iets wat er niet tussen staat? Mail me dan, want grote kans dat ik het wel op voorraad heb of het voor je kan bestellen. 

FITALIES ACADEMY

Fitalies biedt diverse online-trainingen aan op het gebied van Leefstijl & Vitaliteit, Aromatherapie en Werken met een biosensor. Deze online-trainingen zijn zelfstandig te volgen op momenten die jou uitkomen. Ook het tempo bepaal je volledig zelf. Tevens zijn alle trainingen geaccrediteerd door het KTNO en het CAT. Ik ben trots op deze accreditatie, omdat hiermee aangegeven wordt dat de trainingen van goede kwaliteit zijn. Daarnaast kun je er (als je therapeut bent) bij- en nascholingspunten voor krijgen voor je eigen beroepsverenging.

Annelies is een heel warm en fijn persoon waarbij ik me meteen op mijn gemak voelde. Haar warme uitstraling en open houding maakten dat ik geen enkele drempel voelde om me kwetsbaar op te stellen. Annelies maakt gebruik van een zeer professionele totaalaanpak en kijkt niet naar slechts enkel één gebied. Ze probeert samen met jou tot nieuwe inzichten te komen en heeft daarbij vaak passende tips en adviezen. Na iedere sessie ging ik ‘lichter’ de deur uit en voelde ik nieuwe energie door mijn lichaam stromen. Annelies heeft me enorm geholpen bij zowel mijn lichamelijke als mentale klachten.
Veerle, 32 jaar
Logopedist
Sessies bij Annelies waren soms heel heftig, maar werden meteen opgevolgd door een enorme opluchting. Ik kreeg daarna, standaard weer veel energie. Het was lang geleden, dat ik me zo energiek gevoeld heb. Annelies weet waar ze over praat en kijkt naar het totaal plaatje. De ene keer werd ik gecoacht en een andere keer behandeld. Dit maakt haar echt uniek. Ik ben ook met mijn dochtertje bij haar geweest. Dit was spannend voor haar, maar ze ging huppelend weg en haar klachten zijn echt afgenomen, doordat ze geen zuivel (lactose) meer eet. Zo blij met dit advies.
Julie, 37 jaar
Docent HBO
Blij dat ik geïnvesteerd heb in het korte traject bij Fitalies. Dit was het meer dan waard. Annelies heeft echt gezorgd, dat ik zelfstandig een burn-out kon voorkomen. Ze zette mij goed aan het denken en behoorlijk aan het werk. Ik heb ook veel van haar geleerd over voeding en leefstijl. De online-training was een fijne aanvulling in mijn gehele proces naar meer energie. Het belangrijkste dat ik geleerd heb, is beter naar mijn lichaam te luisteren. Vanaf nu ga ik preventief zorgen voor mezelf en ik laat het nooit meer zo ver komen.
Patricia, 43 jaar
Leerkracht basisonderwijs
Annelies heeft mij geholpen terug in mijn energie te komen, toen ik thuis zat met een burn-out. De behandelingen waren voor mij effectief en verliepen in een goede sfeer. Ik vond het prettig dat ik tijdens de behandelingen niet altijd hoefde te praten. Natuurlijk wordt er wel gepraat, maar dat voerde niet de boventoon. Ook de etherische oliën en de supplementen, die ik na een behandeling kreeg, hebben bijgedragen aan mijn herstel. Ik gun iedereen deze fijne hulp van Annelies.
Saskia, 47 jaar
HR adviseur